**Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΔΕΜ**
Μια φορά κ ένα καιρό, έτσι ξεκίνησε ι ιστορία μας αυτή που έχει σημαδέψει την ζωή μας, κάποτε ορκίστηκα να κάνω μια ευχή και όσων να προσπαθήσω να την πραγματοποιήσω, όμως η ζωή δεν τα φέρνει πάντα όπως εμείς τα θέλουμε…. άλλαξαν πολλά παρά πολλά ψέματα μυστικά και πολλά λάθη , λάθη που να μην τα διορθώσω ποτέ απλά προσπαθώ να είμαι καλύτερος άνθρωπος. Υπήρχαν φορές που δεν είχα που να πάω να μιλήσω να πω το πρόβλημα μου αυτό που με πονούσε είχα ένα μέρος, γέλιο για κάποιους άγνωστους θησαυρός για μένα….
Η Εδέμ εκεί , εκεί σε γνώρισα εκεί ορκίστηκα εκεί είπα ψέματα εκεί είπα αλήθεια εκεί όλα εκεί ένα μέρος που για μερικούς ήταν κάτι μικρό κάτι ασήμαντο αλλά για έμενα ήταν η ζωή μου ολόκληρη Εδέμ ι μικρή μου Εδέμ αυτή που για παρά πολλά χρόνια έμεινε επτασφράγιστη μέσα στην κάρδια μου…
Ξαφνικά μου είπαν…. Πρέπει να την αφήσω δεν μπορώ δεν θέλω δεν γίνετε έκλαψα πόνεσα αλλά πρέπει να μπει ένα τέλος σε μια ιστορία αγάπης πόνου και χαράς … μπορεί να τελείωση ι Εδέμ για μένα αλλά πάντα ένα κομμάτι θα είναι πάντα μέσα στην κάρδια μου, είναι και θα είναι το μέρος που θα σκύψω το κεφάλι και θα κλάψω θα τα πω όλα στην μικρή μου Εδέμ…….